Από την ειδική κατασκευή στην τυποποίηση

Η ιστορία

Η Tech Cool Condilis είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Πάτρα, ενεργή στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1965. Αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού και ειδικεύεται στην κατασκευή επαγγελματικών χώρων, κυρίως εστίασης. Η ανάγκη των επαγγελματιών του χώρου για αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις εξοπλισμού, οδήγησε την εταιρία στη δημιουργία τυποποιημένων προϊόντων που απαντούν στις ανάγκες των καιρών. Η Tech Cool Condilis αναζητά παράλληλα την επέκταση της δραστηριότητάς της σε όλη την Ελλάδα.

Η πρόκληση

Ο επανασχεδιασμός της πελατειακής στόχευσης της εταιρίας σε νέες αγορές / περιοχές και η επένδυση στη δημιουργία μιας τυποποιημένης σειράς βιτρινών ψύξης

Η συνεργασία με την PrimeMarketing

Εσωτερική έρευνα στην εταιρία για την αποτύπωση της παρούσας κατάστασης αλλά και εξωτερική έρευνα για την χαρτογράφηση της αγοράς και του ανταγωνισμού.
Στρατηγικό MarketingPlan για τη στόχευση της Ελληνικής αγοράς.
Δημιουργία νέας πανελλαδικής πελατειακής βάσης και ετοιμότητα για διεκδίκηση projects σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μεγαλώνοντας το ζωτικό χώρο δραστηριότητας της εταιρίας, τα έσοδά και την κερδοφορία της.
2ετές πρόγραμμα προβολής σε κλαδικά περιοδικά και παρουσία σε εθνικές εκθέσεις.

Ανάπτυξη προϊόντος, της τυποποιημένης σειράς ψυχομένων βιτρινών R 08 και λανσάρισμα της τυποποιημένης σειράς βιτρινών R 08 στην έκθεση ΙΒΑ στην Κωνσταντινούπολη.


  Ρήγα Φεραίου 141| Τ.Κ. 26221
  2610 222294     info@primemarketing.gr
Follow us