Δημιουργώντας υπεραξία

Success story

Εισαγωγή νέων μαρκών, νέων προϊόντων και νέων συνηθειών στην ελληνική αγορά τροφίμων. Δημιουργία μιας νέας υποκατηγορίας υγιεινών τροφίμων, αυτής των υπερτροφών (superfoods) και ανάληψη ηγετικής θέσης πανελλαδικά στην κατηγορία αυτή. Δημιουργία καταναλωτικής βάσης για προϊόντα και μάρκες, παντελώς άγνωστες στο Ελληνικό κοινό. Αλλαγή του ύφους, της εικόνας και της ταυτότητας της εταιρίας προς την πραγματική της «ουσία», το προφίλ ενός αξιόπιστου συνεργάτη που δημιουργεί υπεραξία για πελάτες και προμηθευτές

 

20%

Αύξηση τζίρου από το 2008 έως το 2016. Σε ένα κλάδο που στο ίδιο διάστημα σημείωσε συρρίκνωση πάνω από -25%

5

Rezos Brands. Δημιουργία 5 προϊοντικών σειρών στην κατηγορία των υπερτροφών και αρτοσκευασμάτων

4

Διεθνή brands σε διάφορες προϊοντικές κατηγορίες τοποθετημένα στην Ελληνική αγορά

Η ιστορία

Η Ευαγγελία Ρέζου & Σια Ο.Ε. μια εταιρία εισαγωγών και διανομών, με εξειδίκευση στη διάθεση Βρετανικών προϊόντων, δημιουργεί εξωτερικό τμήμα Marketing για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου των εισαγόμενων προϊόντων της και το σχεδιασμό των δικών της brands.

Η πρόκληση

Η εδραίωση των διεθνών brands και των ιδιωτικών μαρκών του χαρτοφυλακίου της εταιρίας στην Ελληνική αγορά. Η εξειδίκευση και η δημιουργία προϊόντων στην αγορά των υπερτροφών

Η συνεργασία με την Prime Marketing

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Rezos Brands απαιτεί εκτός από το κεντρικό πλάνο Marketing, τη δημιουργία μιας σειράς Marketing plans για κάθε μία μάρκα ξεχωριστά. Σε συνεργασία με τα εμπορικά τμήματα διεθνώς αναγνωρισμένων brands όπως τα Ocean Spray, Cadburys, Britvic, Little Miracles, η Prime Marketing αναλαμβάνει να υλοποιήσει το στρατηγικό σχεδιασμό προχωρώντας στην τοποθέτηση και τη διαχείριση των μαρκών στην Ελληνική αγορά.

Η υλοποίηση απαιτεί σωστή στόχευση κοινών, δημιουργία αναγνωρισιμότητας, προωθητικές ενέργειες, παραγωγή υλικού marketing, καμπάνιες Internet, χρήση του online marketing, εθνική και τοπική επικοινωνία. Όλες οι ενέργειες και ο συντονισμός με τους εμπλεκόμενους εξωτερικούς συνεργάτες, πραγματοποιούνται από την ομάδα της Prime Marketing.

Παράλληλα ετοιμάζεται και το επαναλανσάρισμα της εταιρίας που αλλάζει εταιρική μορφή, όνομα και εικόνα και μετονομάζεται σε REZOS BRANDS A.E. Η νέα εταιρία, άμεση συνέχεια της παλιάς, υπογραμμίζει τον προσανατολισμό της πάνω σε δύο άξονες: την τοποθέτηση και διαχείριση διεθνών brands στην Ελληνική αγορά και τη δημιουργία νέων brands προστιθέμενης αξίας κυρίως στην κατηγορία των υπερτροφών.

…Και η συνέχεια

To 2015 η Prime Marketing σχεδιάζει για τη REZOS BRANDS ένα νέο category management project που στοχεύει στη δημιουργία τμημάτων υπερτροφών σε όλες τις κατηγορίες των καταστημάτων τροφίμων. Το project εφαρμόζεται πιλοτικά με επιτυχία στην περιοχή της Πάτρας και μετά από αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του, εγκρίνεται για πανελλαδική εφαρμογή. Το 2016 σχεδιάζονται τμήματα υπερτροφών για τη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τη METRO-MY MARKET, τα super market Γαλαξίας και πολλές τοπικές αλυσίδες σε όλη τη χώρα.

 


  Ρήγα Φεραίου 141| Τ.Κ. 26221
  2610 222294     info@primemarketing.gr
Follow us